0,25 l | Kuřecí vývar s masem a nudlemi | 60,– | |
0,25 l | Chodská dršťková | 80,– |
150 g | Guláš Chodovar, 2 druhy knedlíků | 190,– | |
150 g | Svíčková na smetaně, brusinky, houskový knedlík | 190,– | |
150 g | Pečené vepřové špalky na černém pivě, špenát, bramborák | 190,– | |
100 g | Šumavský smažený sýr | 120,– | |
150 g | Smažený kuřecí řízek, citron | 200,– | |
1 ks | Vepřové koleno pečené do červena, hořčice, křen, kysané zelí | 290,– | |
½ | Chodská kachna pečená, zelí, 2 druhy knedlíků | 320,– |
200 g | Opečené pivovarské brambory | 50,– | |
150 g | Hranolky | 50,– | |
200 g | Vařené brambory | 40,– | |
Pečivo | 10,– | ||
50 g | Tatarská omáčka | 25,– | |
150 g | Míchaný salát | 80,– | |
150 g | Šopský salát | 90,– |
150 g | Jelení steak se šípkovou omáčkou | 350,– | |
200 g | Plánský Pfeffersteak z pravé svíčkové | 390,– | |
200 g | Vepřová krkovice po staročesku s grilovanou cibulkou | 250,– |
100 g | Jablkový závin se šlehačkou | 80,– | |
70 g | Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou | 100,– |